Alle voordelen op een rijtje

Direct gewaarschuwd

Twee keer per week gescand

De hacker is de nieuwste bedreiging voor ondernemers. Gebrek aan tijd en kennis maakt dat Mkb-bedrijven vaak interessante prooien zijn voor cybercriminelen. En wat moet je vervolgens doen als systemen platliggen, medewerkers niet kunnen werken, orders niet verwerkt worden en gegevens verloren gaan?

Steeds meer verzekeraars stellen preventieve controles verplicht. Waar de meeste aanbieders eenmalige scans aanbieden, krijg je bij ons het hele jaar door geautomatiseerde veiligheidsscans. Blijf hackers steeds een stapje voor.

Overzichtelijke zekerheid

Altijd inzicht op jouw eigen persoonlijke dashboard

Alle uitslagen van de hacking controles kan je nu terugvinden op je persoonlijke dashboard. Zo is makkelijk zien waar jouw website kwetsbaar is en kan direct zelf stappen ondernemen, of je schakelt je IT-dienstverlener in.

 

Direct ingrijpen

Email alerts voor dringende zaken

Hoe langer je een datalek hebt, hoe meer tijd hackers hebben om je systeem plat te leggen of er vandoor te gaan met gevoelige gegevens. Daarom houden de e-mail alerts  van CyberBorg je na elke scan op de hoogte van de meest dringende zaken op jouw website.

Altijd up-to-date

Volgens AVG

Met de snel ontwikkelende technologie is ook de wetgeving rondom veiligheid, privacy en data constant in beweging. Als je hier niet aan voldoet, loop je het risico op onverwacht hoge boetes.

Betaalbaar

Voor nog geen € 0,50 per dag

Een cyberaanval kan je duur komen te staan, maar toch hoeft veiligheid niet prijzig te zijn. Voor slechts € 179,40 excl. Btw per jaar wordt je online gewaarschuwd tegen hacks, dataverlies en systeeminbraak. Daarnaast kan je kosteloos rapporten van de scans inzien in je dashboard.

Permanente security

De meeste Mkb-bedrijven zijn onvoldoende beschermd tegen cybercriminaliteit. Begrijpelijk ook, want moet je naast ondernemer nu ook nog belastingadviseur, advocaat én IT-expert zijn? Toch wil niemand kwetsbaar zijn voor gerichte hacks of besmetting. Met de automatische security scans van CyberBorg krijg je direct inzicht in de veiligheid van jouw website.

De voordelen in het kort

  • Binnen enkele seconden klaar voor je eerste veiligheidsscan.
  • De website schoon, veilig en bijgewerkt houden.
  • Gegarandeerd up-to-date volgens de meest recente wetgeving.
  • Persoonlijk dashboard met automatische e-mail alerts.
  • Al voor slechts € 179,40 excl. btw per jaar.